Schakel letselschadeadvocaat whiplash in na ongeval met als gevolg een whiplash

      Reacties uitgeschakeld voor Schakel letselschadeadvocaat whiplash in na ongeval met als gevolg een whiplash

Heeft u een whiplash opgelopen na een ongeval die veroorzaakt was door een ander? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. Ga naar de letselschadeadvocaat whiplash om deze schadevergoeding te krijgen. Zij zullen u met het gehele proces helpen. 

Elke dag zijn er meer dan 100 slachtoffers als gevolg van een verkeersongeval. Daarvan zijn 21.000 mensen ernstig gewond geraakt. En honderden slachtoffers liepen een whiplash op. Wanneer u een whiplash heeft opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding. 

Claim na whiplash

Veel mensen hebben geen idee welke gevolgen een whiplash op het leven van mensen kan hebben. Wanneer u een whiplash oploopt, kunt u op verschillende manieren gevolgen ondervinden van de lastige blessure. Soms heeft u de klachten een aantal weken, in sommige gevallen een aantal maanden maar het kan ook je hele leven blijven. 

Wat is een whiplash?

Een whiplash is een verstuiking of verrekking van de nek. Er zit dan een blessure in het zachte gedeelte van de nek en rug en ontstaat wanneer er een harde ruk aan het hoofd wordt gegeven. De meeste mensen lopen een whiplash op na een verkeersongeval. Hoewel de symptomen zich vaak voordoen binnen de eerste 6 tot 12 uur na het ongeluk kan de pijn verslechteren in de daarop volgende dagen.

De klachten zijn vaak heftiger wanneer het hoofd tijdens de aanrijding was gedraaid, wanneer de aanrijding onverwacht gebeurde of als het slachtoffer niet was voorbereid op de botsing.