Voor de beste iPhone reparatie bij iPhone reparatie Purmerend

      Reacties uitgeschakeld voor Voor de beste iPhone reparatie bij iPhone reparatie Purmerend

iphoneHeeft u uw iPhone laten vallen en is uw glas kapot? Moet het glas van uw iPhone vervangen worden? Of is er iets anders kapot, bijvoorbeeld de batterij of home button? Ga dan naar iPhone reparatie Purmerend en zij zullen uw Iphone binnen 30 minuten repareren. Zo heeft u binnen no-time uw iPhone terug.

Zo had ik onlang mijn telefoon ook per ongeluk laten vallen toen ik aan het fitnessen was. Hierbij is mijn iPhone 6s precies op de rand van een fitness apparaat terecht gekomen en is het hele glas gebroken. Aangezien ik overdag redelijk veel op mijn iPhone doe, was het voor mij ook van belang dat ik mijn iPhone zo snel mogelijk liet repareren. Ik heb naar iPhone reparatie Purmerend gebeld om te vragen wanneer ik terecht kon voor mijn reparatie en zij vertelde mij dat ik gewoon langs kon komen en zij mijn gebroken scherm binnen 30 minuten zouden repareren. Ik ben er daarom ook direct naartoe gegaan en ze hebben mijn iPhone inderdaad binnen 30 minuten gerepareerd.

iPhone reparatie Purmerend repareert de iPhones 5, 5C, 5S, 6, 6 plus, 6s, 6s plus, 7, 7 plus, 8 en iPhone 8+. De reparaties voeren ze uit tegen zeer schappelijke tarieven. 95% van de reparaties voeren ze binnen 30 minuten uit.

Waarom uw iPhone repareren bij iPhone reparatie Purmerend?

  • Binnen 30 minuten klaar
  • U ontvangt een officiĆ«le factuur
  • Gratis parkeren voor de deur
  • 6 maanden garantie
  • Originele onderdelen
  • Ervaren monteurs welke jaren lange ervaring hebben