Ga voor meer informatie over Escape Rooms naar onze website

      Reacties uitgeschakeld voor Ga voor meer informatie over Escape Rooms naar onze website

Escape Room Gelderland is de perfecte plek voor een spannend avontuur. Veel klanten gebruiken het als een leuk teamuitje met het werk of bijvoorbeeld met je voetbalteam. Ga voor meer informatie naar onze website.

Mijn ervaring met escape rooms

Ik heb een erg positieve ervaring met Escape Room Gelderland. Zelf heb ik al meerdere Escape Rooms gedaan in Nederland maar dit vond ik persoonlijk de beste. Het was erg voordelig omdat deze plaats een eigen parkeerplaats zat die geheel gratis was. De meeste hebben niet eens een parkeerplaats en anders zou je er ook voor moeten betalen. De kamer werkten ook vlekkeloos. Ik heb ook een paar kamers gehad die veel te moeilijk waren en die we na een uur nog niet hadden opgelost. Deze werkten prima en we hadden hem in een uur opgelost. Zelf koos ik voor de kamer: ‘De kerkers’. Dit is meer een horror kamer. Ik houd namelijk wel van een beetje spanning. Stel je zoekt nog iets voor een uitje, dan raad ik u zeker aan om een te kijken bij Escape Room Gelderland.

Contact

U kunt contact met ons opnemen door via de website de contactgegevens op te zoeken. Een afspraak maak je meteen via de website.