Jubileum versiering te koop bij Feestwinkel Fiesta

      Reacties uitgeschakeld voor Jubileum versiering te koop bij Feestwinkel Fiesta

Heeft u binnenkort een jubileum? Bent u zoveel jaar getrouwd of bestaat iets 50 jaar? Dan heeft u natuurlijk jubileum versiering nodig. Dat is ook te halen bij Feestwinkel Fiesta.

Mijn ervaring met Feestwinkel Fiesta

Mijn ervaring met Feestwinkel FIesta is zeer positief verlopen. Mijn ouder waren vorige week 25 jaar getrouwd en we gingen samen een groot feest organiseren. Een jubileum. We hadden een zaal afgehuurd in de buurt van Deventer en zochten daar eigenlijk nog een winkel voor een beetje versiering. Toen kwamen we al snel bij Feestwinkel Fiesta. Daar zijn we naar binnen gegaan en ons verhaal; verteld en gezegd wat we nodig hadden. Ze hebben ons advies gegeven en verteld wat we het beste konden doen. Toen hebben we allerlei versieringen gehaald daar zoals ballonnen, vlaggen. slingers enz. Naar mijn mening is dit bedrijf zeker aan te raden. De spullen die ze verkopen zijn van hoge kwaliteit en hun klantvriendelijkheid is ten top.

Interesse?

Neem bij interesse contact met ons op of kom gewoon langs de winkel. Onze winkel gegevens zijn te vinden op de website en kom gerust langs en wij zullen u helpen.