Mooi prikbord gekocht

      Reacties uitgeschakeld voor Mooi prikbord gekocht

whiteboard_budgetEen goede kennis van mij adviseerde mij om eens naar Whiteboard-Express te gaan. Zo zouden zij beschikken over een gigantisch assortiment aan kantoorbenodigdheden. Aangezien wij net zijn verhuist kunnen we nog het een en ander inrichten met prikborden en whiteboarden. Dit brengt toch wat meer sfeer in het kantoor. Toen ik op de website terecht kwam zag alles er perfect aan. Alles is duidelijk en de prijzen zijn ook erg netjes. Als je de prijzen vergelijkt met soortgelijke bedrijven dan hanteert Whiteboard-Express mooi prijzen.

Op het internet staan veel goede reacties over Whiteboard-Express. Zo staat er dat zij een goede service verlenen, scherpe prijzen hanteren, topkwaliteit leveren. Simpelweg alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Ik wilde daarom graag wat kopen!

Echt een aanrader

Het leuke van Whiteboard-Express is dat zij een leuk team hebben op de ”ons team” pagina. Whiteboard-Express is een jong team met vele jaren ervaring. Het zijn experts die over heel Europa leveren. Zo had ik een bestelling geplaatst en kreeg ik de volgende dag al mijn bestelling binnen. De verzendkosten bedragen €4,95 en zij hanteren de laagste prijs. Als er vragen zijn kan je telefonisch contact opnemen en via de mail.

Whiteboard-Express krijgt gemiddeld een 9,2 van haar klanten. Maar liefst 369 klanten hebben een beoordeling gegeven. Het is daarom ook echt een aanrader om hier wat te kopen. Dat kan zijn een prikbord, whiteboard, glasbord, flipover, kantelborden, brochurehouder, poster, standaard etc. Laat je verrassen!