Op zoek naar een goede Stukadoor?

      Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een goede Stukadoor?

Heeft u een goede stukadoor nodig? Dan is stukadoorsbedrijf Theunissen Stukadooriets voor u!

Ik heb net een nieuw huis gekocht, mijn allereerste! Ik wist niet wat daar allemaal bij kwam kijken. Ik wist wel dat ik de muren moest laten stucen. Ik heb er dus voor gekozen dat niet zelf te doen met het risico dat het fout ging maar ik heb ervoor gekozen om het te laten doen. Ik heb een beetje op internet zitten kijken voor een goede stukadoor die niet al te duur was maar wel goede kwaliteit aflevert. Ik heb meerdere bedrijven zitten bekijken en heb toen besloten om te kiezen voor stukadoorsbedrijf Theunissen. Ik heb besloten om eens contact op te nemen met stukadoorsbedrijf Theunissen en heb ze langs laten komen voor en een offerte laten maken. Toen de stukadoor langskwam heb ik de stukken muur die gestuct moesten worden aangewezen en hij heeft de maten opgemeten. Ik kreeg dezelfde dag nog een offerte binnen met daarop een acceptabele prijs. Minder dan ik had verwacht.

De afhandeling

2 weken later kwam de hij langs en binnen een dag was alles gestuct. Ik ben er erg tevreden over! Hij heeft de werkplaats netjes achter gelaten en heeft zelfs nog schoongemaakt! Ik zou dus stukadoorsbedrijf Theunissen zeker aanraden voor degene die nog op zoek is naar een goede stukadoor voor een niet al te hoge prijs! Voor eventuele vragen en onduidelijkheden kunt u zowel telefonisch als per mail contact opnemen met stukadoorsbedrijf Theunissen.