Op zoek naar een small group training eindhoven?

      Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een small group training eindhoven?

personal trainingBent u op zoek naar een goede small group training Eindhoven? Bij Smart Personal Training bent u aan het goede adres. In ons team hebben wij onder andere een gewichtsconsulent, sport masseuse en een lifestyle coach. Samen met ons kunt u een doel opstellen om de komende tijd naar toe te werken. Hier geven wij naast 1 op 1 personal trainingen en hulp bij het opstellen van voedingsschema’s ook groepslessen.

Smart groepslessen

Bij Smart Personal Training geven wij groepslessen voor maximaal 12 personen tegelijk. Wij hebben de beste mensen voor het begeleiden van small group training Eindhoven en omgeving. Samen met de coach werk je aan kracht, conditie, lenigheid en core-stability. Als u het gezellig vindt om samen met een aantal andere mensen te sporten maar wel hulp te krijgen van een trainer, is dit iets voor u. U kunt hier individuele oefeningen doen of samen met de andere cliënten. Het is soms goed om elkaar te kunnen stimuleren en te kunnen samenwerken.

Hartje van Eindhoven

Onze vestiging ligt midden in het hartje van Eindhoven. Voor een small group training Eindhoven bent u hier goed. U kunt bij ons dichtbij gratis parkeren. Heeft u vragen voor ons over personal training in Eindhoven, voeding of small group training Eindhoven kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u hier uitleggen wat wij doen en hoe wij het doen. Heeft u interesse voor een gratis proefles, stuur een mailtje naar i[email protected] of bel naar 06-11518715.