Super goede loopbaanbegeleiding van Radom Werk

      Reacties uitgeschakeld voor Super goede loopbaanbegeleiding van Radom Werk

Ik werk al een aantal jaar bij hetzelfde bedrijf bij mij in de buurt. Na het behalen van mijn diploma was ik erg enthousiast om eindelijk aan het werk te gaan. Ik heb in de loop van de jaren een erg goede band gekregen met al mijn collega’s. Nadat ik een overlijdens in de familie heb gehad ben ik erg gemotiveerd om te werken. Het leek mij en mijn werkgever daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een goede loopbaanbegeleiding een goede kennis raadde mij Radom Werk aan.

Rondom Werk

Website van Radom Werk

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die goede loopbaanbegeleiding aanbiedt kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Radom Werk tevens ook de website die mijn goede kennis aangeraden had. Het bedrijf beschikt over een erg goede en overzichtelijke website. De informatie waar je naar op zoek bent kan je allemaal erg gemakkelijk vinden. Ze vinden de vakkundigheid en de betrouwbaarheid erg belangrijk. Ook beschikt het bedrijf over een plaatsingspercentage van 73% dit is erg hoog in vergelijking tot de andere websites die ik had bezocht. Ik had het idee aan mijn werkgever voorgelegd om hier een loopbaanbegeleiding te volgen. Nadat mijn werkgever een kijkje op de website had genomen leek hem dit ook een erg goed idee. Ik werd tijdens de gesprekken erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Nadat ik een aantal gesprekken heb gehad leek het ons een goed idee om mij een ander functie binnen het bedrijf aan te bieden. Mijn werkgever ging hiermee akkoord en ik ga nu weer elke dag met plezier naar mijn werk toe. Daarom ben ik ook erg tevreden over de dienst die Random Werk mij geleverd heeft.