Klik hier voor meer informatie

      Reacties uitgeschakeld voor Klik hier voor meer informatie

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw koffiezetapparaat. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken maar ik vond de prijs die ze voor de machines hanteren te hoog. Gister zag ik dat ik in een Facebook bericht was getagd door een goede vriend van mij. Hij wist dat ik al een tijdje op zoek was naar een goed koffiezetapparaat. Op de Facebook post was een afbeelding te zien van een goed koffiezetapparaat van Aroma Club. De informatie die bij de post stond sprak mij ook erg aan. Onder aan de post stond klik hier om naar de website te gaan.

klik hier

Website van Aroma Club

Toen ik door de klik hier link werd doorverwezen naar de website van Aroma Club kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is super veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook is er erg veel informatie te vinden over het zetten van koffie en koffie in het algemeen. Na het lezen van de informatie besloot ik om een kijkje te nemen in het assortiment om naar d e prijzen te kijken die ze hanteren voor de machines.

 

Aankoop

De prijzen die ze hanteren voor de koffiezetapparaten vond ik erg laag in tegenstelling tot de ander websites die ik had bezocht. het is ook mogelijk om een apparaat te lease wat ik zelf gedaan heb. Bij de prijs zitten ook de onderhoudsbeurten bij in begrepen zodat de levensduur van het apparaat aanzienlijk wordt verlengd. We beschikken op het werk nu ook over een super lekker bakje koffie.